SKR

Спорт

Целогодишната поредица от тенис уроци, представени от световния шампион Владимир Самсонов, а от българска страна от републиканските шампиони Тодор и Костадин Кесови и Ани Сариева и Жана Пенчева. В студиото се канят гости (събеседници) изявени спортисти от страната и чужбина. Водещият показва на живо игра на тенис на маса със всеки един от гостите. Всеки от гостите е уникален в своята професия и областта на спорта в който се занимава. Това предизвика големия зрителски интерес

култура

В областта на културата в предаването бяха канени през миналите години различни гости от страната и чужбина. Например изпълнители от еврейската общност, американски хорови изпълнители, различни музиканти и певци, които на живо в предаването показваха своето изкуство. Амбицията на авторите е през тази година да бъдат отразени по-широк кръг от културни мероприятия в града ни и да бъдат стартирани уроци по култура във всичките и форми.

религия

Гостите, които бяха канени по темата за религията разказваха за вярата си в Бога и за християнските празници. Ценностната система, която те изповядват предизвика голям интерес във зрителите. Това накара авторите на предаването да развият темата религия като създадат рубрика в самото предаване на тема „Библията и нейната автентичност“.

 

Нашата мисия
     Целта на предаването е да достигне максимално широк кръг от зрители с различни професии и интереси. Стилът на предаването е достъпен както за най-малките, така и за най-възрастните зрители. Със забавно – развлекателния си характер, предаването става все по-популярно сред тинейджърите интересуващи се от спорт, култура и религия. В предаването има забавна игра, в която се раздават много награди, а от въпросите, които се задават в предаването могат да се научат много интересни и нови неща в областите на рубриките на предаването.

Желаем, когато зрителите гледат нашето предаване да се чувстват добре и да участват както на живо, така и да заживеят с идеите и посланията на предаването СПОРТ КУЛТУРА РЕЛИГИЯ. За целта ние каним различни специалисти и гости в различни области, с които дискутираме по темите касаещи предаването.

Отворения характер на предването позволява на всички зрители да участват в дискусиите със свои мнения и препоръки.

Водещ
     Автор, режисьор, продуцент и водещ на предаването СПОРТ КУЛТУРА РЕЛИГИЯ е Светозар Костадинов. Той е роден на 01.01.1968г. в гр. Пловдив като трето дете в работническо семейство. Заедно със съпругата си Вера Костадинова и трите си деца – Борис, Давид и Мария живеят в гр. Пловдив.

Светозар Костадинов е активен спортист и състезател по тенис на маса. В момента е председател на спортен клуб МАРИЦА ФЕСТ.

Обича семейството си, обича да свири на китара, обича професията си. Пастор е на църква. Идеята за възникване на такова предаване е от 2003г. Предаването стартира на 07.02.2004г на рожденния ден на любимата му дъщеричка Мария.

 

 

Адрес :

ул.Бугариево 16, ет 2 ап.4, 4000 Пловдив
Teл.: +359 899 969 027, +359 884 777 287
E-mail: skr@mail.bg